Industriële rigging


Wij hebben voor de industrie verschillende oplossingen voor rigging werkzaamheden. Of het nu gaat om het verplaatsen van een machine in een kleine beperkte ruimte of het plaatsen van een werkplatvorm op hoogte (zodat bijvoorbeeld de schilder op een veilige manier kan werken) tot het aanslaan van lasten onder een hijskraan. Voor al deze werkzaamheden hebben we de kennis, materiaal en goed gekwalificeerde personeel in huis. Voor meer informatie of offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werken op Hoogte
Er gebeuren regelmatig ongelukken met werken op hoogte. Een reden hiervan is omdat de locatie waar gewerkt moet worden vaak niet veilig is of de toegang tot de locatie niet op een goede veilige manier bereikt kan worden. Hiervoor kunnen wij zowel tijdelijk als voor vast installaties aanbrengen. Denk hierbij aan kooiladers, stijglijnen, geleiderail, dakrandbeveiliging, werkplatforms, manbakjes en hoogwerkers. Voor iedere klus op hoogte hebben wij een oplossing en het geschikte personeel om het uit te voeren. Voor begeleiding en advies kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Voor meer informatie of een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Rigger (hijsbegeleider)
Om hijswerkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, is een rigger een belangrijk persoon. De rigger vertelt de kraanmachinist wat hij moet doen. Zonder een rigger kan de kraanmachinist zijn werkzaamheden niet veilig uitvoeren. De rigger is de persoon die de lasten aanslaat aan de haak van de kraan en vertelt de kraanmachinist vervolgens waar de last naar toe moet of wat er moet gaan gebeuren. Hierbij is veiligheid, inschattingsvermogen en communicatie van uiterst belang.

Van Loon Rigging heef de juiste gecertificeerde personen en kennis in huis om iedere hijsklus veilig en vakkundig uit te voeren. Wij hebben riggers in huis voor het bouwen van hijskranen, windmolenbouw, petrochemische industrie, industrie en andere veel voorkomende hijswerkzaamheden. Voor meer informatie of een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Industriële machine verhuizing
Het is een complexe klus om grote machines te kunnen verhuizen. Het gaat vaak om grote zware objecten die in kleine beperkte ruimtes verplaatst moeten worden. Om dit veilig en vakkundig uit te voeren, hebben we de juiste gecertificeerde personen en kennis in huis. Wij kunnen demonteren, verplaatsen en monteren op de nieuwe locatie. Dit doen we doormiddel van hijs en hef portalen, vijzels, rollers, takels en bokken. Hierbij kunnen we veilig en tot op de millimeter nauwkeurig werken. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.